BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

32-годишен се заби челно с колата си в подпорната стена на кръговото кръстовище в Райково

32-годишен мъж се удари челно в подпорната стена на кръговото кръстовище на Бункера в смолянския кв. Райково. Пътният инцидент стана преди около час и предизвика огромно задръстване в областния град.

Мъжът се движел с автомобила си „Фолксваген Пасат” със смолянска регистрация по новата част на околовръстния път в посока Смолян. По необясними засега причини, при навлизане в кръговото, се забил челно в подпорната стена, без да набие спирачки.

„На място е имало наш служител, който му е оказал първа помощ. Предстои да се вземат проби за алкохол и наркотици. Мъжът е откаран в болницата за преглед. Няма никакъв спирачен път и тепърва ще се изясняват причините за катастрофата”, каза ст. комисар Николай Димов – директор на ОД на МВР.

Тази сутрин багер на смолянската фирма „ИСА 2000“, превозван на платформа, за малко не падна от каросерията. Инцидентът също доведе до временно усложняване на движението в района на обходния път в кв. Долно Райково. С помощта на кран, час по-късно, движението се нормализира.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!