BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

20-годишен оцеля, след като падна с колата си в 100-метрово дере край Смилян

20-годишно момче оцеля по чудо, след като падна с колата си в дере по пътя Смолян – Смилян. Пътният инцидент станал към 16,30 часа на около километър след село Чокманово. Младежът карал с висока скорост, изгубил управление над автомобила и полетял в дерето. Автомобилът се спрял на около 100 метра в дерето.

Следите от гумите на автомобила към дерето

Шофьорът сам успял да излезе от колата и да се качи на главния път. На място имаше екипи на пътна полиция, спешна помощ и пожарната. Момчето събираше части от бронята, паднали на асфалта. Колата не се вижда от главния път, но тя все още не е извадена от дерето.

Катастрофата на главния път Асеновград – Чепеларе. Снимка: Влади Димов – I see you KAT Смолян

По-рано днес поредна катастрофа затвори за около три часа пътя Асеновград – Чепеларе. Ударът между камион на фирма „Пътища” и лек автомобил е станал към 14,30 часа. Няма пострадали, нанесени са само материални щети.

„Призоваваме водачите да бъдат с повишено внимание, да карат бавно и да подготвят автомобилите си за зимни условия”, каза директорът на полицията ст. комисар Николай Димов.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!