BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

12-те сензации от записа на „Продължаваме промяната“

Целият маскарад в държавата ни е възможен, заради липсата на критично мислене и неразбиране как работи демокрацията:
(1) Сензация е как ПП щели да уволняват администрацията, но не е сензация, че Радев “служебно” подмени цялата държавна администрация и държавни фирми (!) до ниво горско стопанство и сложи навсякъде свои хора и на Задкулисието.
(2) Сензация е, че назначенията в службите щели да се съгласуват с посолствата, но не е сензация, че вкаран в политиката от Русия президент сам предлага и сам одобрява смяната на всички служби с посочени му КОЙ знае откъде лица.
(3) Сензация е, че някой говорил с Урсула, а не е сензация, че никой в Европа не иска да се среща и говори с президента на европейска страна.
(4) Сензация е, какво е записал депутат, а не, че е извършил противоконституционно деяние !
(5) Сензация е само това, което се отнася в записите до ПП, но не и това, което е казано за президента – “под едната ръка върви с Гешев, под другата с Копринков да атакува кметове на ГЕРБ”
(6) Сензация е, че има “герой”, който издаде “предателите”, но не е сензация, че е с поискан от прокуратурата имунитет и ПРЕДИ пресконференцията е бил ВЕЧЕ охраняван от президентска служба
(7) Сензация е, че всички медии правят от записите на дебати в една демократична партия сензация, но не е сензация, че други такива записи (освен и на ДБ) няма и не може да има във фасадна демокрация. Особено на проруски партии.
( Сензация е, че президентът призовал да се върне мандата; а не е сензация, че няма право на това!
(9) Сензация е, че лидерът на ПП си говори с лидерите на ЕС и НАТО, но не е сензация, когато се обслужват директно руските интереси!
(10) Сензация ще е ако има правителство на ПП-ДБ и ГЕРБ, но няма да е сензация, ако президентът за пореден път бламира редовен кабинет с процедурен и медиен тарикатлък и узурпира окончателно властта.
(11) Сензация ще е ако НЕ видим поне един ден Радев и Гешев на екран, но няма да е сензация, ако българите НЕ се запитат – абе тези какво точно работят?

(12) Сензация е, че все още има европейци у нас при този (засега само) медиен терор, но не е сензация, че българите пак са тръгнали след кремълски агенти и си жадуват съветското робство. И съответния жизнен стандарт.

Коментарът е от профила на автора във Фейсбук (Заглавието е на „Отзвук“)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!