BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Батков – син: Няма да съм кандидат-депутат, ако не съм водач на листата на ГЕРБ

„Ако ме поканят на първа позиция, ще се съглася при всички положения, защото смятам, че ще бъда полезен. Ако не съм на първа позиция, ще откажа.“ Това заяви в интервю пред offnews.bg Тодор Батков – син. Младият адвокат, който е с корени от село Левочево, вероятно очаква да бъде поканен да води листата на ГЕРБ. „Аз не го крия, най-вероятно ще бъда кандидат за нови избори. Ще видим вече дали ще ме номинират, все пак аз не съм и партиен член на ГЕРБ, чакам номинации“ – казва още Батков.

В интервюто, в което той разказва подробно за инициативите си – за построяването на нов стадион в Доспат, за второ игрище на стадиона в Златоград, за разкриването на филиали на университети в Чепеларе и Златоград, както и за протеста на село Брезе срещу Община Девин, отправя и критика към депутата д-р Красимир Събев. Че не се интересувал от тези проблеми, че си имал негови „лични приоритети“.

На изборите на 9 юни Батков бе втори в листата след д-р Красимир Събев, но остана извън парламента, защото, въпреки очакванията, ГЕРБ спечели само 1 депутатско място. За Батков – син имаше 2177 преференции, а за д-р Събев – 3018.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!