BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четирима в битка за директорския пост в ЮЦДП – Смолян

Четирима са кандидатите за директорския пост в Южноцентрално държавно предприятие (ЮЦДП) – Смолян. На 30 септември Министерството на земеделието, храните и горите обяви списъка на допуснатите до последния етап на конкурса – интервю. Освен настоящия директор Здравко Бакалов, за поста се борят Айнур Аптулова – Ибрямова – бивш директор по време на правителството на Орешарски, Емил Войводов – уволнен от Здравко Бакалов, като директор на ДГС – Ардино, и лидер на ГЕРБ в Неделино и Николай Янчев – бивш председател на Управителния съвет на ЮЦДП, и уволнен като директор на ДЛС „Женда“. Интервюто ще се проведе в края на тази седмица, а окончателното класиране се очаква да е ясно към края на следващата седмица.

Конкурсът стартира на 30 юли. Мандатът на шефската длъжност е петгодишен. Кандидатите трябва да са с висше лесовъдско образование, със степен „магистър“ и не по-малко от седем години стаж по специалността. След подбор на кандидатите по документи, класираните до втория етап е трябвало да представят концепция за развитие на предприятието за петгодишен период.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!