BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хасковският съд възстановява дейността си, забраниха климатиците

Съдилищата в хасковския съдебен район възстановяват работа от 14.05.2020 г. Това става със заповед на председателя на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова във връзка с изтичане на обявеното извънредно положение в страната, съобщиха от пресслужбата на Темида.

Досега се гледаха онлайн някои видове дела и мерки за неотклонение. От четвъртък ще се провеждат всички видове заседания.

Достъп до сградата на Съдебна палата – Хасково имат всички работещи в нея магистрати, съдебни служители, служители на банковия офис, адвокатската стая, участници в съдебните производства на Районен съд – Хасково и Окръжен съд – Хасково, адвокати и граждани за извършване на административни услуги и справки при спазване на противоепидемични мерки.

Участниците в съдебните производства се допускат не по-рано от 10 минути преди съответното дело.

Във всички общи помещения ще се работи при отворени прозорци. Ще се извършва периодична дезинфекция. Всички съдебни служители ще са с предпазни средства – маски или шлемове, а при работа с граждани и с ръкавици. Забранено е ползването на климатици в съдебните зали и общи помещения.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!