BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тази година без джаз фестивал на Перелик

С дълбоко съжаление като организатори на „Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал“ в този ден трябва да обявим, че тазгодишното събитие, което трябваше да се проведе на 25 юли няма да се състои, съобщиха от екипа, който подготвя най-голямото музикално събитие в Средните Родопи. Програмата, която бяхме планирали за това лято, частично ще се прехвърли към следващото ни издание, което очакваме с нетърпение на 31 юли, 2021 година.

„Фестивалът трябва да бъде отменен за първи път през петнайсетгодишната си история, в която той обединяваше хората и представяше незабравими музикални моменти.  Всички ние от екипа на фестивала се надяваме да продължим да споделяме магическите моменти с тези от вас, които като нас, не могат да си представят лято без „Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал“ в Родопите. Нашите мисли са с нашия екип, с нашите музиканти, изпълнители, помощници, техници и инженери и към всички наши партньори, които правят това събитие възможно – от местни хотели и бизнеси, до всички жители на град Смолян и, разбира се, нашите лоялни фенове.“ – пише в съобщението, изпратено до медиите днес.

Нямаме търпение да Ви видим отново на връх Перелик на 31 юли 2021 година, за нощ на незабравими преживявания и музикална магия, пожелава екипът на джаз фестивала.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!