BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Специален урок по изобретения и роботика в „Арексим инженеринг“ за Деня на детето

В чест на 1 юни – Денят на детето, „Арексим инженеринг“ – Смолян организира специален безплатен „Урок по изобретения и роботика“ за деца от 2-ри до 6-ти клас, съобщиха от предприятието. Инициативата е с любезното съдействие на „Млад изобретател“. Урокът е изцяло практически и с продължителност 60 минути. Децата ще се запознаят с основните принципи на софтуера и хардуера, ще свържат първата си електрическа верига и ще програмират мини компютър.

От дружеството съобщават, че е желателно децата да се запишат за курса предварително, за да могат да се организират групи.

„Арексим инженеринг“ има амбицията да се превърне в новия дом на „Млад изобретател“ и техните иновативни курсове за деца! Телефонът за записване е 0876 531 934

От 10:00 до 17:00 ч на 1 юни в рамките на подновеното събитие „Ден на отворените врати“ ще бъдат показани възможностите на едно най-модерните предприятия в Европа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!