BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Смолян потъна в скръб. Загуби Венера Аръчкова

 Днес внезапно почина председателят на Общинския съвет-Смолян Венера Аръчкова. Тя бе и зам.кмет в Община Смолян и оглавяваше финансовия отдел на администрацията.  Общественик и професионалист-финансист. На последното заседение на ОС-Смолян, тя поиска да бъде избран неин заместник докато е в болнични. 

Изказваме своите искрени съболезнования към роднините на председателя на Общински съвет –Смолян, Венера Аръчкова. Ще я запомним като енергична личност с ярко присъствие и като човек, който отстояваше принципите си,написаха общинските съветници от Смолян.Тя остави у всички нас неизлечим спомен за доброта, почтеност, човечност. Разделяме се с човек, когото дълбоко уважаваме като личност с безспорен обществен и политически авторитет.Ще липсва… Поклон пред паметта й!

ВЕНЕРА РАЙЧЕВА АРЪЧКОВА е родена на 9 октомври 1962 г. Бакалавър е по „Счетоводство и контрол“ и магистър „Финансов мениджмънт“ от ПУ „Паисий Хилендарски“. Притежава сертификати по „Международни счетоводни стандарти“. Била е управител на фирма и гл. счетоводител на дружество. Един мандат има като общински съветник. От 2011 до 2015 г. е директор на дирекция „ФСДБ“ в община Смолян. През 2015 г. получи наградата за финансист-новатор от колегите й общински финансисти в цялата страна. Тогава тя представи презентацията си за община Смолян и постиженията на управляваната от нея финансова дирекция пред 450 финансисти от общините, данъчни експерти, счетоводители и вътрешни одитори, общински съветници от бюджетните комисии, кметове и председатели на общински съвети от страната.

СмолянБГвести изказва искрени съболезнования на близките 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!