BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Пътят до дома ми е блокиран“, мъж от смолянско село търси „Отзвук“ за помощ

Аз, Марин Димитров Арнаудов, жител на град Пловдив, Ви пиша с призив за съдействие. Родом съм от село Белев дол, където и живея в момента, но в последният месец прибирането ми до вкъщи е някакъв ад. Пътят до собствената ми къща е спрян. Защото някой си Х човек на кмета се е настанил там.

Многократно подавах сигнал на номер 112, но резултат няма… И така до кога? Понеже е човек на кмета за него закони няма? В къщата живее и възрастната ми майка, Не дай си, Боже, ако има нужда от медицинска помощ. Аз лично пътувам постоянно, децата са ми в Пловдив, което само по себе си говори, че аз всеки петък/неделя се прибирам със супер много чанти, мебели и багаж. Как се очаква да мина нормално с една маса, например?

След разговор с дежурния полицай, получих отговор, че „Най-доброто решение и ефективен вариант е да сключите примирие и да си се разберете сами“. В този ред на мисли питам къде са законите? „Примирието“, което имат предвид е член на семейството да му подпише документ, с който да даде своето съгласие пътят ДО НАШАТА КЪЩА, да се отстъпи ЛИЧНО НА НЕГО.

КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА? НИКОГА!

Обръщам се към вас с надеждата, че ще може да помогнете. Идват студени дни, очаква се сняг, как се ще се минава към вкъщи, а като носим чанти? А малките деца? Възрастната ми майка има животни, за които полага постоянни грижи. На ден тя ходи до обора най-малко три пъти, представите си с как се минава с кофа мляко по лед в толкова място?

Читателският сигнал се публикува без редакционна намеса. Заглавието е на „Отзвук.БГ“.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!