BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Председателят на ОБС-Чепеларе Пантелей Мемцов подаде оставка

Председателят на ОбС – Чепеларе Пантелей Мемцов подаде оставка от поста си и напусна местния парламент. Той е подал заявление до ОИК – Чепеларе и с решение на комисията от 25 октомври т.г.  предсрочно са прекратени пълномощията му като общински съветник от листата на Коалиция БСП за България.  

Причината е, че ще започвам нова работа, която е несъвместима с позицията ми на общински съветник, каза пред „Марица“ Мемцов.

На негово място в местния парламент трябва да влезе следващият от листата на Левицата, д-р Анастас Талев, но той е зает със специализация и в ОбС клетва като общински съветник най-вероятно ще положи третият в листата – Елена Лапавичева.

До избора на нов председател местния парламент ще се ръководи от заместник председателя на ОбС Гергана Качакова.

Мемцов дълги години бе общински съветник в Чепеларе, а от последния мандат го оглавяваше. Той е дългогодишен председател на Регионална туристическа асоциация „Родопи“.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!