BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Покана за публично обсъждане на бюджет за 2023 година на Община Борино

На основание и в изпълнение на чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на Бюджета на Община Борино, кмета на Община Борино, област Смолян, Мустафа Шабан Караахмед и Общинска администрация – Борино, канят населението на община Борино на публично обсъждане на Проекта на бюджет за 2023 година, което ще се проведе на 17.08.2023 година (четвъртък) от 10,30 часа в заседателната зала на административната сграда на община Борино, с. Борино, ул. ”Христо Ботев” № 1,  етаж ІІІ.

Писмени предложения се приемат в деловодството на общината и на e-mail: obshtina_borino@abv.bg.

Поканваме всички граждани, представители на бизнеса, НПО и други лица, които са заинтересовани от бюджетната процедура да се включат, като дадат своите предложения и мнения за съставянето и приемането на бюджета на община Борино за 2023 година.

Предварителна информация може да получите от Общинска администрация – Борино, етаж ІІ, стая № 4.

МУСТАФА КАРААХМЕД    /П/
КМЕТ НА ОБЩИНА БОРИНО

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!