BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кирил Маричков ще представи своя книга в КДК – Смолян

В Изложбен салон „Петър Стайков”  ще бъде представен щурецът Кирил Маричков и неговата биографична книга „На прага на времето” утре  (5 октомври 2023 г.) от 18 часа, съобщи Светозар Казанджиев от Клуба на дейците на културата. Книгата излиза с марката на издателство „Книгомания” и е от 576 страници, с твърда подвързия.

„На прага на времето“ е разказ за живота на няколко поколения българи, израснали с песните на „Бандараците” и „Щурците”. „През годините на соца не всякога беше лесно да се качиш на сцената, да заявиш себе си и да останеш в спомена на няколко или повече хора“ – разказва Маричков с усмивка за своя път, за пътя на своите колеги музиканти, които не само заявиха себе си, но и се превърнаха в музикална емблема на последния ни половин век“.

„Книгата изобилства със забавни случки от концерти и турнета на „Щурците“, с истории за приятелство, любов, музика, разочарования, успехи и компромиси. „На прага на времето” е биография на една от най-влиятелните рок личности в България“, казват от КДК и канят жители и гости на Смолян на представянето.

 

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!