BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Керана и космонавтите“ за първи път ще гостуват в Смолян

Една от най-цветните, различни и харизматични певици у нас Керана, заедно с нейните топ музиканти ще гостуват този петък в Смолян. Феновете на групата ще могат да се насладят на техните хитове този петък – 20 октомври от 22 ч. в бар „Венус“.

Емблематичната певица с групата ѝ „Керана и Космонавтите“ успяват да спечелят сърцата на все повече музикални фенове, а с уникалния си почерк оставят следа в музикалната история у нас. В петък вечер тя заедно с музикантите от групата си ще направят акустичен лайв и ще изпълнят едни от най-големите си хитове.

За нея музикални критици казват – тя се появи като глътка свеж въздух на българската музикална сцена преди няколко години заедно с групата „Керана и космонавтите“. Бързо успя да зарази публиката с мощния си глас, всепомитащата ѝ енергия и песните – понякога лирични, понякога щури и винаги вълнуващи. Името ѝ e Юлия Йорданова, въпреки, че всички вече я познават като Керана.

За кратко време групата „Керана и космонавтите“ печели много фенове, и през 2021 г., те са отличени с наградата за дебют от „БГ радио“. Същата година излиза и албумът им „Урса Майнър“. В състава на бандата са още – Елена Илчева, Павeл Видов, Преслав Пеев, Николай Бобчев и Димитър Пенчев. Освен като вокал на бандата, Керана се изявява на сцената и в известните мюзикъли „Евита“ и „Исус Христос Суперзвезда“. В момента тя е сред фаворитите в предаването „Като две капки вода“, където показва не само гласови и артистични данни, но и завидни танцови способности.

За повече информация и резервации се обадете на телефон: 0301 6 21 12.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!