BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ицо Хазарта в Смолян: Всеки, когато направи една малка крачка, ще се случи нещо добро!

Рапърът Христо Петров – Ицо Хазарта, пристигна в неделя в Смолян, за да се включи в благотворителния турнир за събиране на средства за 18-годишния Никола. Още с идването си на стадиона, музикантът бе заобиколен от младежи, които се снимаха с него и го разпитваха за творческите му планове. Момчетата и момичетата го следваха чак до влизането му в игрището. Там Петров отиде до Никола Хъмчев и стоя до него през цялото време и двамата разговаряха дълго.

„Злото понякога се случва, то не може да бъде спряно винаги. Сега хората, които са се събрали тук – всеки от тях е решил да помогне. И когато всеки направи една малка крачка, ще се случи нещо добро, каза рапвездата и депутат от ПП . Той обясни, че е разбрал от своя колега Михал Камбарев за съдбата на ученика Никола Хъмчев и е решил да помогне за каузата.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!