BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Емил Хумчев стана областен председател на БСП – Смолян, смени адв. Емирски

Бившият областен управител Емил Хумчев бе избран за областен председател на БСП – Смолян. Хумчев, който е и член на Изпълнителното бюро на партията, смени на поста 35-годишния адв. Владислав Емирски от Неделино, който пък бе избран през февруари т.г.

Преди заседанието на областния съвет лидерът на БСП Корнелия Нинова, зам.-председателите на ПГ на “БСП за България“ Христо Проданов и Иван Ченчев, както и секретарят на Изпълнителното бюро на левицата Борислав Гуцанов, проведоха срещи с актива на партията в област Смолян.

В продължение на 5 часа председателят на Нинова изслуша председателите на ОПО в гр. Смолян, общинските председатели от общините в областта и общинските съветници. Бяха обсъдени изборите, работата на парламентарната група, действията на служебния кабинет, както и решения, свързани с бъдещи преговори за съставяне на правителство.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!