BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Д-р Димитър Пампоров повежда листата на коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“

Д-р Димитър Пампоров е водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в 22 МИР – Смолян. Ветеринарният лекар от областния град за втори път ще поведе коалицията в региона към парламентарните избори.

В прессъобщение до медиите от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ посочиха, че всеки трети в листите на коалицията  е юрист.

„Основен акцент в нашата програма ще бъде подкрепата за домакинствата, малките и средните фирми и уязвимите групи. Основното ни искане е за компенсация и за бизнеса, и за домакинствата, за увеличението на цените на тока, парното и водата”, заявява председателят на коалицията Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук.

„Съдебната реформа е един от нашите приоритети, но предвид настъпващата икономическа и социална криза залагаме и на икономисти, енергийни експерти и финансови специалисти, и мениджъри”, допълва тя.

От коалицията посочват още, че няма промяна при водачите на листите за трите софийски района. Ново лице е адвокатът и правозащитник Минчо Спасов, който води редица дела на арестуваните младежи при протестите през 2020 г.

На второ място по брой сред водачите на листи са икономистите, финансовите експерти и предприемачите.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!