BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона

Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона. Сред присъстващите, дошли да изразят подкрепата си за кандидата за кмет на община Смолян от коалиция „Новото време“- КРОС и да му пожелаят успех, бяха Соломон и Гергана Паси, Виктор Жеков, един от най-известните треньори по сноуборд, Даниел Ангелов, ангажиран с развитие на планинското колоездене, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, издателят Иван Панчев,  сценаристът Александър Чобанов, предприемачи и обществени фигури.

Присъстващите се обединиха, че Смолян трябва да се възползва максимално от природните си дадености и да развива туризъм във всичките му форми. Това, което ще отличи Смолян и ще го постави по нов начин на туристическата карта на страната е добър туристически продукт, насочен и към алтернативните форми на туризъм – приключенски, събитиен, фестивален, астрономически, селски.

Поощряването на местните предприемачи и инвестициите за изграждане на инфраструктура, за подпомагане на къщите за гости, създаване на условия туристите да посещават природни атракции като пещери, екопътеки, маршрути за планинско колоездене и офроуд, е посоката за развитие на региона в сферата на туризма.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!