BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Втори футболист от efbet Лига е дал положителна проба за коронавирус

Втори футболист от efbet Лига е дал положителна проба за коронавирус и той е от Етър ВТ (Велико Търново), съобщава www.24chasa.bg.

Това е халфът Красимир Станоев, на когото е направен втори тест. Взет е и такъв за антитела, призна пред изданието проф. Георги Камарашев, който е заместник-кмет на Велико Търново.

„Чакаме резултатите. Процедурата е спазена. Уведомена е Регионалната здравна инспекция и футболистът е поставен под карантина в квартирата си, каза още Камарашев.

Той добави, че футболистът няма симптоми и не се налага за момента да бъде приеман в болнично заведение.

Резултатите на останалите футболисти от Етър ВТ са отрицателни, след като пробите бяха тествани и обявени.

Първата положителна проба за коронавирус в българския футбол е дал ащитникът на Славия Емил Виячки, обяви президентът на клуба Венцеслав Стефанов пред gong.bg. „Виячки е със съмнения за коронавирус заради тест, който е положителен, но не се притесняваме, защото е изолиран и няма контакт с останалите. Освен това, говорих със самия футболист и той ми призна, че няма никакви симптоми. Място за притеснения няма“, заяви президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов пред gong.bg.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!