BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бандити ограбиха посред нощ семейство учители в Неделино

Неизвестни са нападнали посред нощ семейство от Неделино, съобщиха днес от МВР – Смолян. Нападението станало към 3,00 часа в четвъртък в къщата на 59-годишна жена и 60-годишния й съпруг на ул. „А. С. Пушкин“. От пресцентъра на полицията уточниха, че е разбита входната врата на къщата и чрез използване на физическа сила са отнети около 800 лв. и дебитна карта на името на 81-годишна жена. От ОД на МВР отказаха да дадат повече информация. Извършителите се издирват. Образувано е досъдебно производство.

Пострадалите са учители, научи „Отзвук“ от свои източници. Мъжът преподава в местното училище, а съпругата му е детска учителка. След като нахлули в дома им, бандитите вързали ръцете на жената със свински опашки, а на съпруга сложили белезници. Замъкнали ги в банята и ги заключили. Нападателите преровили цялата къща, ровили в шкафове, гардероби, разхвърляли дрехи. Намерили 800-те лева и дебитната карта, взели телефоните на Халваджиеви и си тръгнали.

Жената успяла да си освободи ръцете, прескочила през прозореца на банята и потърсила помощ от съседите.

Извършен е оглед от криминалисти от Пловдив, София и Смолян. Те установили, че в къщата и около нея бил изсипан червен и черен пипер, използвани за заличаване на следите.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!