BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арестуваха бивш затворник след серия от кражби в Смолян

Месец след излизане от затвора 34-годишният Иван Александров от Смолян е арестуван с обвинение за серия от кокошкарски кражби. Мъжът е задържан за 72-часа с постановление на наблюдаващия прокурор и ще бъде поискано от съда да наложи постоянна мярка „задържане под стража“.

На 16 и 17 май в полицията в Смолян са получени три жалби за посегателства върху имущество. Директорката на Комплекса за деца, младежи и пълнолетни с увреждания, намиращ се на ул. „Зорница“, установила, че един от прозорците от източната страна е счупен. Същият ден служител в Обредния дом се оплакал, че неизвестно лице е разбило входната врата на северната страна на сграда на Община Смолян, след което още шест врати. Последвала е и жалба от 40-годишен смолянчанин за разбити два монетника на автомивка и за кражба на монетите в тях.

За кражбите е задържан 34-годишният Иван Александров. Мъжът има две предишни осъждания – за кражба на лаптоп и на нож за дюнер.

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!