BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рекорден брой първокурсници в УНСС в Хасково

Новата академична учебна година бе официално открита днес в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Тази година ще се обучават 193 първокурсници в три специалности – „икономика“, „счетоводство и контрол“ и „мениджмънт и администрация“. Общият брой на студентите в РЦДО е 684, като бакалаврите са 614, а 70 са магистрите като при тях приемът продължава.

На официалното откриване на академичната година присъстваха зам.-ректорът на ОКС „Магистри“ и дистанционно обучение в УНСС доц. д-р Стела Ралева и директорът на РЦДО доц. д. н. Живко Драганов, ръководители на катедри и преподаватели.

„Особено щастлив съм, че този център се утвърди“, заяви доц. д. н. Драганов. Той поясни, че тази година е най-големият прием на студенти, откакто той е директор на този център.

За Университета за национално и световно стопанство в София това е 99-та учебна година, а в Хасково е 28-ма.

Анета Кутелова

Източник: Smolyan

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!