BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Постановката “Паола и лъвовете”в Нощта на театрите в Хасково

Изложба на даровитите млади художници от школа “Колорит” ще посреща зрителите в ДКТ “Иван Димов” в Нощта на театрите – 16 ноември.

Тематичната експозиция подготвят възпитаниците на преподавателката Веселина Делчева. Почитателите на Мелпомена от Хасково ще гледат в Нощта на театрите комедията “Паола и лъвовете”, като билетите са на преференциална цена от 5 лева.

Режисьор на постановката е Иван Савов, автор на музиката е Асен Аврамов, а сценографията е на Вячеслав Парапанов.

Участват Никола Додов, Аделина Петрова, Димитър Костадинов

Желаещите да надникнат зад кулисите на театъра ще имат възможност да направят това с помощта на специален гид – актьор от хасковската трупа.

Хасковският театър за седма поредна година е част от европейската театрална Нощ. Многобройни и разнообразни събития съпътстват инициативата, в която се включват театри от цялата страна. Специалните проекти през 2019 г. са вдъхновени от посланието на Нощта – „Tи променяш играта. Играта променя теб“.

Haskovo.net

Източник: Smolyan

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!