BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поздравление от Коалиция за развитие на община Смолян (КРОС) по случай първия учебен ден

Уважаеми учители, скъпи ученици и родители,

Най-сърдечно ви поздравяваме с първия учебен ден и откриването на новата учебна година. Това е специален ден за нас, българите, които се прекланяме пред знанието и просветата и затова началото на всяка нова учебна година по традиция е всеобщ празник.

На всички ученици пожелаваме трудолюбие, постоянство, целеустременост и воля за по-добро образование, чрез което те да осъществят своите мечти. Пожелаваме „На добър час!” на малките първокласници, чийто първи учебен ден е изпълнен с много вълнения и очаквания.

За Коалиция за развитие на община Смолян (КРОС) образованието винаги е било основен приоритет. Ние ще продължим да се борим, както сме го правили и досега, за по-добро образование, за повече възможности за личностно развитие на децата, за повече средства за младежки дейности, кръжоци и спорт.

Илия Томов,
председател на групата съветници от КРОС в Общински съвет – Смолян

Advertisement

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!